Gönlün Ferahlaması için Dua

By: Melih Bektaş → 1 Ekim 2015 Perşembe
Gönlün Ferahlaması için Dua

Bu duada manevi fazilet vardır.İç azalanınızın nurlanmasına vesiledir. Gönlümüzün parlamasına, Hakk'a iyice sarılmamıza ve ferahlanmaya sebeptir. Bütün evliyaullah ( Allah dostları, veliler), bu duaya devam eylemişlerdir.

Türkçe Okunuşu :

'' Allahummeinnies'elüke ya alimel hafiyyeti,ya menissemaübi kudretihi mebniyyetün. Ya menü arda bi kudretihi medhiyyetün ve ya menişşemsü vel-kameru binuri celülihi müşrikatün müdietün . Ve ya mukbilen ala külli nefsin zekiyyetin ve ya meşkine ru'bil haifine ve ehlil beliyyeti. Ve ya men havayicel halkı indehü makdiyyeten. Ve ya men neca yusufe minel abdiyyeti ve ya men leyse lehu bevvabun adin ve la sahibun yuğşa ve la vezirun yü'ta. Ve la ğayrehu Rabbün yüd'a, ve la yezdadü ala havayici illa keremen ve cüden Salli ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve a'üni suali inneke ala külli şey'in kadirun. Ya kayyumü, Ya Erhamerrahimin''

Mü'min usul ve adabına uyun olarak dua ettiği zaman duası kabul olur ve bunun faydasını ve etksini dünya ve ahirette görür. Yüce Allah Ayetlerde Dua Edenin duasını Kabul edeceğini Bildirmektedir. 


Sırlı Nurlu Zırhlı ve Faziletli Dualar

Bu sitedeki Her Dua Video Paylaşımı Facebook Sırlı Nurlu Zırhlı ve Faziletli Dualar Sayfasının Yöneticisi Tarafından Paylaşılıp yapılmaktadır. Tüm Hakları saklıdır.

Yorumlarınızı Bekliyoruz Sevgili Dostlar